Upozornění na zajímavé články z blogů na signály.cz

Archiv Duben 2010

1. 5. 2010 0:00
Rubrika: Víkend | Štítky: jvpesek, SirPesZ, zichova-j

Myšlenky východních teologů o kráse (Téma měsíce dubna; jvpesek) Kdo je vlastně přítel? (K zamyšlení; zichova-j) Zákaz úsměvu (Z osobních blogů; SirPesZ)


30. 4. 2010 0:00
Rubrika: Pátek

O stvoření s kardinálem Špidlíkem (Téma měsíce, plihalik) Boží hlas je lépe slyšet v tichu (Exercicie, mikeila) Evropa se brání přijmout pronásledované křesťany (Informace, zvoník)


29. 4. 2010 8:22
Rubrika: Čtvrtek | Štítky: herby, KokešMP, Krasnazena

Chatrč (Co číst; Krasnazena) Zasvěcení: Karmelitáni (Z osobních blogů; herby) Zážitkový víkend v Hoješíně (CSA se blíží, KokešMP)


Romeo, Julie a média (Příběhy, Teniska) Jak jsem zase po letech zpívala . . . (Sdílení, zichova-j) Toskánská tour IV. (Zápisky z cest, Eleeshebat)


27. 4. 2010 1:46
Rubrika: Úterý | Štítky: Adalberto, Lenus, Vianney

O chorálu, rumba koulích a mši svaté (Z ososbních blogů; Adalberto) Proč jsem ekolog (díl druhý) (Téma měsíce; Lenus) Jaká představa o nás vlastně panuje? (Zamyšlení; Vianney)


26. 4. 2010 8:23
Rubrika: Pondělí

Všechno krásný občas bolí (Zamyšlení; prosteja) Jj, tak tak... prosím (Modlitba; Pavli) Zrovna teď... (Z osobních blogů; zichova-j)


24. 4. 2010 0:00
Rubrika: Víkend | Štítky: angelar, hesa, zdis

Páteční host (Z Teologického konviktu; Angelar) Ruce a nohy, velebte Pána (Chvála...; zdis) Cestou necestou (K zamyšlení; hesa)


23. 4. 2010 0:00
Rubrika: Pátek

Stanovisko ČBK k mediální kritice papeže (Slovo biskupů, Gerard) Čínská pohádka pro velikonoční období (podobenství, ZuziSimcikova) Narodí se Pán Ježíš Drůzům? (cestopis, aja-izrael)


22. 4. 2010 0:00
Rubrika: Čtvrtek | Štítky: Neposeda, Zdendanda, zdis

Kanárek (Zamyšlení; zdis) Paulínky v České televizi (Z ososbních blogů; Neposeda) Nebyla to holubička, byl to kos... (Ze života:-); Zdendanda)


Jsi krásná, když pláčeš... (Povzbuzení, Evelýna) Moderní kostely v Česku. Jsme opravdu nevěřící ? (Zajímavosti kolem nás, Jenda) Diecézko v Brně (Zápisky z akcí, Blanickacz)


Autor blogu Grafická šablona